Pirmdiena, 8. decembris
Gunārs, Vladimirs, Gunis
weather-icon
+0° C, vējš 3.06 m/s, D-DA vēja virziens

Avokado laiviņas

Puskilogramu vistu aknu apcep puspaciņā sviesta, pielej apmēram 150 gramus baltvīna, pievieno sāli pēc garšas, pierīvē muskatriekstu. Visu uzvāra, lai iztvaiko alkohols. Atdzesētas aknas sablenderē kopā ar saulē kaltētiem tomātiem, masu liek katlā, kurā vēl palicis cepamais šķidrums, pielej vēl nedaudz eļļas no tomātiem (var arī pielikt sviestu), visu kārtīgi samaisa (masai jābūt vijīgai). Vēl siltas aknas liek uz plēves, sataisa desiņu un liek ledusskapī. Pasniedz uz avokado pusītēm.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.