● 1 liels tomāts vai daži mazāki,
● 1 iepakojums siera “Mozzarella”,
● 1 tējkarote skābā krējuma,
● 1 ķiploka daiviņa,
● dilles,
● sāls,
● pipari,
● garneles vai mazsālīts lasis.
Lai baudītu šo uzkodu, sieru izņēmu no šķidruma un sablendēju. Masai piemaisīju skābo krējumu, spiedē sasmalcinātus ķiplokus un sīki sagrieztus diļļu zaļumus, kā arī sāli un piparus garšai.
Tomātu, šoreiz biju iegādājusies dzelteno, nomazgāju, apsusināju un sagriezu apmēram puscentimetru biezās ripiņās. Tās pārklāju ar sagatavoto siera masu un katrai uzkodai vēl uzliku pa mazsālīta laša gabaliņam. Lieliski te noderēs garneles.
– Teksts un foto: Brigita Skaistkalne
- Šodien: 21.11.2024
- Sveiki! Pieslēgties