Rancēniete Jana Kasparoviča: “70 procenti darba ir tortes izrotāšana.”
14:5616.10.2024
Inita Savicka
2148
Dalies:
Rancēniete Jana Kasparoviča ne tikai cep dažādas kūkas, bet viņu aizrauj tieši kūku dekorēšana. Skaisti dekorētas kūkas iepriecina gan viņu pašu, gan citus. Tās ir radījušas cilvēkos neviltotu prieku un apbrīnu, kas savukārt Janai sniedz milzu gandarījumu. “Kūku cepēju ir daudz, arī Rankā ir daudz, bet rokraksts katrai savs. Man patīk kūku rotāšana. Esmu ar to “saslimusi”. Man pašai garšo arī citu ceptās mājas kūkas ar vārīto krēmu, un es labprāt ēdu arī kūku “Napoleons”. Ir mājas konditori, kuriem svarīgi izcept garšīgu torti, bet viņus neaizrauj tās rotāšana. Ar mani ir otrādi – tortes cepšana man aizņem apmēram trīsdesmit procentus no visa darba, pārējie 70 procenti darba ir tortes izrotāšana,” saka Jana.
Abonē digitālo saturu pirmajām 4 nedēļām par 0.99€*
Digitālā satura abonementiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur tiks atspoguļoti notikumi un procesi vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs, kā arī par 90% mazāk reklāmas.