Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

ĒDAMPRIEKI: Avokado un krabju nūjiņu salāti

● krabju nūjiņas – 200 g,
● 2 avokado,
● 1 marinēts gurķis,
● 1 sarkanais sīpols,
● olīveļļa – 3 ēd.k.,
● sāls – ½ tējk.,
● diļļu zaļumi.

Gurķi pārgriezu gareniski uz pusēm, pēc tam smalki sagriezu. Sarkano sīpolu sagriezu plānos pusgredzenos, krabju nūjiņas un nomizotu avokado – nelielos kubiņos.

Sagatavotās sastāvdaļas liku bļodā, pievienoju sāli pēc garšas un olīveļļu – šoreiz izlietoju eļļu no burciņas, kurā nesen vēl bija “peldējusies” ar tunci pildīta asā paprika. Piekaisīju arī sasmalcinātus diļļu zaļumus. Rotājumam varam izmantot salātu sastāvā ietilpstošās izejvielas.

– Teksts un foto: Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.