
• 180 gramu ķirbja mīkstuma,
• 200 mililitru piena,
• 1 ola,
• 1 ēdamkarote eļļas,
• 1 tējkarote cukura,
• 1 tējkarote vaniļas cukura,
• 80 gramu miltu,
• ½ tējkarotes cepamā pulvera,
• šķipsna sāls.
Ķirbja gabalu sarīvēju sīkās skaidiņās. Olu ar putojamo slotiņu bļodā vispirms saputoju kopā ar parasto cukuru un vaniļas cukuru, kā arī šķipsnu sāls. Kad cukurs bija izkusis, turpinot kult, lai nav kunkulīšu, pielēju pusi paredzētā piena istabas temperatūrā un iesijāju miltus ar cepamo pulveri. Pēc tam iejaucu atlikušo pienu un sarīvētos ķirbjus. Atstāju uzbriest minūtes desmit. Tad ar kausiņu lēju mīklu ar augu eļļu ietaukotā pannā un cepu, līdz apakša apcepusies, apvērsu un apcepu otru pusi.