
• 300 gramu cepumu,
• 200 gramu cukura,
• 400 – 500 mililitru skābā krējuma,
• 1 – 2 banāni.
Banānus nomizoju un sagriezu gabaliņos. Lielā bļodā tiem piemaisīju skābo krējumu un cukuru. Pēc tam krēmam pievienoju gabaliņos salauzītus cepumus un visu kārtīgi samaisīju. Atbilstoša lieluma bļodu izklāju ar pārtikas plēvīti, lai tā būtu pāri trauka malām, un izlīdzināju tur cepumu un krēma masu. Pārsedzu ar brīvajiem plēvītes galiem un ievietoju vēsumā. Kad kūka bija nostāvējusies, to apvērsu uz lēzenā šķīvja, uzmanīgi noņēmu plēvīti un eksotisko gardumu dekorēju ar banānu ripiņām. Deserta pārkaisīšanai noder arī rīvēta šokolāde, kakao vai cepumu drupatas.