Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Grupa “YŪT” vasaras sezonu noslēdz Gulbenē

“ŠIE ir mani mīļie vecvecāki! Arī tas bija viens no iemesliem, kāpēc šis koncerts priekš manis bija ļoti, ļoti svarīgs,” par uzstāšanos Gulbenē saka novadnieks Emīls Deivids Zučiks. FOTO: GATIS BOGDANOVS

“Emocijas vēl joprojām sakāpināti emocionālas,” par uzstāšanos bānīša svētkos “Dzirkstelei” saka grupas “YŪT” mūziķis novadnieks Emīls Deivids Zučiks.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Ļoti silti apzināties, ka arī manā dzimtajā pilsētā cilvēkiem patīk mūsu mūzika! Esmu ļoti, ļoti pateicīgs ikvienam, kas ieradās! Koncertā minēju, ka šis koncerts priekš manis bija ļoti, ļoti svarīgs, to atcerēšos vienmēr! Protams, mūsu publika koncertos ir pats galvenais, un mums ir prieks, ka dziesma “Tuvu” tika pieprasīta atkārtoti,” saka Emīls Deivids.

Grupai “YŪT” gatavošanās šim koncertam sākās jau pirms vairākiem mēnešiem. “Gulbenes bānīša dzimšanas dienas koncerts priekš mums bija ceturtais. Starp katru no koncertiem notiek uzlabojumi, daudz kas tiek saprasts un katru koncertu cenšamies izvērtēt, līdz ar to arī uzlabot, papildināt, pielāgot konkrētai uzstāšanās vietai. Turpinām mācīties un pilnveidoties,” stāsta mūziķis.

Radošajos plānos grupai “YŪT” noteikti ietilpst jaunas mūzikas izdošana, kā arī viss radošais ap to. “Šogad, iespējams, vēl kāds koncerts būs, taču vasaras sezonu gribējām noslēgt tieši Gulbenē. Iespējams, nākamais gads iesāksies ar kādiem foršiem koncertiem, tāpēc, ja ir interese, noteikti sekojiet mums līdzi “Instragram” (@yut_ here), lai varētu uzzināt vairāk un būtu informēti par to, kur varam tālāk satikties. Un mēs pavisam noteikti vēlamies atgriezties! Varbūt tas būs uz nākamā gada bānīša svētkiem, varbūt ātrāk. Kā būs lemts, tā notiks,” saka Emīls Deivids.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Dzirkstele” jau rakstīja, ka ar dziesmu “Tuvu” mūzikā ir debitējusi jauna grupa “YŪT”. Dziesma stāsta par to, ka mīļotajiem cilvēkiem, esot tālu prom, tik un tā varam justies tuvu. Tajā pašā laikā, esot blakus, reizēm sajūtamies tālu. “Lai šī dziesma kalpo kā atgādinājums neaizmirst par saviem tuvajiem neatkarīgi no tā, kur atrodamies gan fiziski, gan mentāli,” saka Emīls Deivids.

Viņš ir uzaudzis Gulbenē un līdz 11.klases sākumam mācījās Gulbenes novada valsts ģimnāzijā, bet tad pārcēlās uz Rīgu un mācības pabeidza tur. Daļējs iemesls doties uz Rīgu viņam bija tieši interese par mūziku un tās radīšanu, domas, kas neļāva naktīs gulēt. Mūzikai Emīla dzīvē vienmēr bijusi liela loma. Emīls Deivids ne tikai rada mūziku, bet arī strādā par zobārsta asistentu. Šajā jomā viņu ieinteresēja draugs, kurš pats ir zobārsts.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (3)

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş