Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Valsts policija precizē informāciju saistībā ar traģisko avāriju Lizumā

Foto: no “Dzirksteles” arhīva

Saistībā ar aizvadītās nedēļas traģisko ceļu satiksmes negadījumu Valsts policija precizē iepriekš izskanējušo informāciju plašsaziņas līdzekļos par to, ka 2007. gadā dzimušais bojāgājušais autovadītājs jau agrāk būtu nonācis policijas redzeslokā par izraisītu ceļu satiksmes negadījumu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Precizējot apstākļus, noskaidrots, ka pavasarī minēto ceļu satiksmes negadījumu bija izraisījis bojāgājušā brālis ar citu transportlīdzekli. Valsts policija atvainojas tuviniekiem un izsaka līdzjūtību saistībā ar notikušo traģēdiju,” saka Zane Vaskāne Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste (Vidzemes reģiona pārvaldes jautājumos).

Tāpat brīvdienās Valsts policija saņēma informāciju par mēģinājumiem izkrāpt naudu, izmantojot stāstu par traģisko ceļu satiksmes negadījumu Gulbenes novadā, Lizuma pagastā. Valsts policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un piesardzīgiem, lai neiekristu krāpnieku slazdos.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (5)

  1. Lasīt vajag uzmanīgāk!nefantazēt!pirma avarīja Bij nevis ko safantazēja cilvēki!tapat par meiteni kura isviesta Gulbene izfantazēja ka izlēkuši p logu ,zema līmeņa cilvēki ejat mācaties skolā!ļaujat strādāt iestādēm un neaiztiekat tis cilvēkus !Tā jau grūti ģimenēm !Līdzjūtība vietušsjsm ģimenēm ….lai ko teiktu nepiecēlās m ,varat. Cilvēki paturēt savu žulti pie sevis

    9
    9
  2. Es arī dzirdu muļķības ko runā Gulbenieši tas ir briesmas ,kauns !!!!Pretīga sabiedrība jums tur

    4
    6
Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet