Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Mākslas skola Gulbenē piedāvā radošās darbnīcas arī pieaugušajiem

MĀKSLAS skolas pedagoģe Rudīte Liepiņa (no labās) skaidro, kā top mozaīkas. Foto: Gatis Bogdanovs

Pagājušās piektdienas vakarā Gulbenes radošo iniciatīvu centrā notika Gulbenes mākslas skolas organizēta akcija “Radīt=darīt”. Tās laikā interesenti varēja apskatīt mākslas skolas jaunās telpas un piedalīties dažādās radošajās darbnīcās.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Skolas direktore Sandra Dikmane “Dzirkstelei” stāsta, ka iespēju iepazīties ar mākslas skolu un tās piedāvājumu izmantojuši aptuveni 100 interesenti.

“Apmeklētāju vidū bija ģimenes ar maziem bērniem, kuri nākotnē varētu kļūt par mūsu audzēkņiem; iedzīvotāji, kuri vienkārši vēlējās redzēt mūsu skolu, un pieaugušie, kuri interesējās par mūsu piedāvātajām radošajām darbnīcām, kuras tiks piedāvātas tuvākajā laikā līdztekus jauniešu profesionālās ievirzes izglītības programmai. Mākslas skolas pedagogi stāstīja par piedāvātajām iespējām, demonstrēja un iespēju robežās ļāva izmēģināt radīt kādu nelielu darbu arī pašiem interesentiem tādā kā “ātrajā darbnīcā”. Jāteic, ka bija ļoti daudz cilvēku, kas izmantoja tieši šo iespēju. Diezgan liela interese bija par skanogrāfijas darbnīcu, kur uz skenera tiek izvietotas dažādu dabas materiālu kompozīcijas, kuras īsā laikā pārtop skaistā fotogrāfijā,” teica S. Dikmane.

“Dzirkstele” novēroja, ka jaunās telpas atbilst savam nosaukumam – mākslas skola. Visu klašu iekārtošana ir gandrīz pabeigta un pie telpu dizaina un to iekārtošanas ir piestrādāts gan no praktiskā, gan mākslinieciskā skatījuma. Koridoros vērojami skolas audzēkņu un pedagogu darbi, kas izstādīti gaumīgi, atbilstošā apgaismojumā un pēc mākslas cilvēku izpratnes.

Jau rakstījām, ka šogad skolā kopumā mācīsies 250 audzēkņi 15 pedagogu uzraudzībā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (1)

  1. Arī mūzikas skola varēja piedāvāt pieaugušajiem interešu izglītību. Citur tā tiek sekmīgi realizēta.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet