Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Gulbenes “Buki juniori/BJSS” jauno sezonu sāk ar uzvaru (papildināts)

Ir plānots, ka mājas spēles komandai “Buki juniori/BJSS” notiks trešdienu vakaros. Pirmā mājas spēle aizvadīta ar uzvaru. “Buki juniori/BJSS” sagrāva līvāniešus. Foto: Gatis Bogdanovs

“Buki juniori/BJSS” ar panākumu uzsāk šo sezonu. 2.oktobra vakarā komandai “Buki juniori/BJSS” pretī stājās “BK Līvāni/BJSS Juniors” komanda. Mūsu komandai izdevās sagraut pretinieku ar rezultātu 126:72.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Dzirkstele” jau rakstīja, ka šajā sezonā komandas “Buki juniori/BJSS” galvenais treneris ir Oskars Vīksna. “Viņš pagājušajā sezonā smēlās iedvesmu un zināšanas no Pāvela Veselova, kā “junioru” asistents un šogad ir gatavs pierādīt sevi galvenā trenera amatā,” liecina ieraksts “Facebook.com” “Gulbenes Buku” profilā.

Tāpat kā pagājušajā sezonā arī šogad “Buki juniori/BJSS” spēlē Reģionālajā basketbola līgā. Savukārt “Gulbenes Buki/BJSS” startē “Ramirent” Nacionālās basketbola līgas čempionātā, kā arī Latvijas basketbola “Užavas” kausa izcīņā.

“Gulbenes Buki/BJSS” pirmo “Ramirent” Nacionālās basketbola līgas spēli aizvadīs izbraukumā piektdien, 4.oktobrī, kad dosies uz Līvāniem. Savukārt mājas spēle notiks 13.oktobrī pulksten 16.00 Gulbenes sporta centrā, kad komandas “Gulbenes Buki/BJSS” pretiniece būs komanda “BK Sigulda/Elvi”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Gulbenes Buku” valdes priekšsēdētājs Gatis Rikveilis “Dzirkstelei” stāsta, ka komandai “Buki juniori/BJSS” mājas spēles plānotas trešdienu vakaros. “Buki juniori” mums ir attīstības komanda, šai komandai nav izvirzīts mērķis par katru cenu uzvarēt spēli. Vairāk ir jādomā par jauno talantu attīstību, ir vairāk jādod spēles laiks, lai izjūt “veču” basketbolu, lai izspēlējas, kā arī ir jāpiesaista nākamie potenciālie “Buku” spēlētāji. “Buki juniori” ir attīstības komanda, kurā maksimāli jāiesaista mūsu jaunie basketbola talanti,” saka G.Rikveilis.

Savukārt komandas “Gulbenes Buki/BJSS” mērķis arī šajā sezonā ir medaļa. “Mērķis paliek nemainīgs, jo katru gadu mēs esam gājuši uz to, lai būtu medaļa. Ambīcijas nemainās. Vai mērķi izdosies sasniegt, redzēs, jo ar katru gadu to izdarīt paliek arvien grūtāk. Komandas ļoti stiprinās, un “Ramirent” Nacionālā līga ļoti attīstās. Būs ļoti interesanti,” saka G.Rikveilis.

Video: Gatis Bogdanovs
Video: Gatis Bogdanovs

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet