Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Horoskops (11. – 17.oktobris)

AUNS ◆ Plānotie darbi būs jāpaveic diezgan īsā laika posmā. Lielāki izdevumi var rasties saistībā ar neplānotiem saimniecības darbiem. Papildu nauda tiks gūta no sadarbības, kas saistīta ar skaistumu, mākslu vai modi.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

VĒRSIS ◆ Labāks darba rezultāts būs tad, ja fokusēsies uz savu mērķi un mēģināsi strādāt vienatnē. Tiks saskatīta ideja, kā padarīt kvalitatīvāku darba vidi un piedāvājumu klāstu. Peļņa no kāda iepriekš uzsākta projekta, kas nedaudz tika atstāts novārtā.

DVĪŅI ◆ Spēsi paveikt lielus darbus un uzņemties dalību vērienīgos projektos. Iemantosi labu slavu un patīkamu uzmanības devu no apkārtējiem. Tiks saņemts patīkams pārsteigums naudas izteiksmē. Tava centība un meistarība tiks labi novērtēta.

VĒZIS ◆ Ieguldījums profesionālās darbības attīstīšanā labi atmaksāsies. Tiks domāts par to, kā veidot daudz profesionālāku komandu. Tev izdosies! Tiks pieņemts nopietns lēmums, kā ikdienas tēriņus nedaudz samazināt tā, lai neciestu neviena no dzīves jomām.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

LAUVA ◆ Pārmaiņas ikdienas pienākumos ļaus rīkoties daudz brīvāk. Satiksi labu sadarbības partneri, ar kuru var izveidoties darba attiecības ilgtermiņā. Ir pienācis īstais laiks padomāt par sevi, savām vēlmēm un vajadzībām, kā arī finansiāliem ieguldījumiem.

JAUNAVA ◆ Labs darba piedāvājums ļaus piepildīt kādu sapni. Nebaidies, ja gadījumā tev šķiet, ka kādā no jomām neesi pietiekami zinošs! Prātu nomāks domas par to, ka ir jāmaina tas, kas neapmierina savstarpējās attiecībās. Pirmkārt, tā būs attieksme.

SVARI ◆ Resursu ieguldījums profesionālas darbības attīšanā būs produktīvs. Tiks apdomāts piedāvājums doties darba darīšanās uz ārzemēm. Gūtais labums būs daudz lielāks, nekā tu vari iedomāties! Labs ieguldījums būs kāda sava talanta izkopšanā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

SKORPIONS ◆ Var pārņemt sajūta, ka esi kā apburtajā lokā. Pats svarīgākais ir neaizmirst pašam par sevi! Tavs darbs tiks labi atalgots. Tiks plānotas lielākas investīcijas kādā jaunā biznesā. Negaidīti var tikt atjaunotas attiecības, kas tika muļķīgi pārtrauktas.

STRĒLNIEKS ◆ Atpūtas brīži starp lielo darbu kalniem būs dimantu vērti. Veiksmīgi būs pirkumi, kas saistīti ar garderobes papildināšanu. Rūpīgāk izvērtē tēriņus uz šķietami nebūtiskām lietām! Saki “jā” aicinājumiem uz randiņu!

MEŽĀZIS ◆ Kāds tuvs draugs tev palīdzēs rast risinājumu jautājumā par darbu. Novērtēsi to, ka vienmēr līdzās ir cilvēki, kuri tevi atbalsta. Manāmi uzlabosies tavu ienākumu apjoms. Ieplāno romantisku vakaru ārpus mājas vai ārpus valsts robežām!

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

ŪDENSVĪRS ◆ Labs piedāvājums no darba devēja būs saistīts ar papildu iespējām pieredzes apmaiņas braucienā uz ārzemēm. Tavas ģeniālās prasmes tiks augstu novērtētas un tiksi par to apbalvots. Saviesīga pasākuma laikā ir gaidāma jauka iepazīšanās.

ZIVIS ◆ Var tikt piedāvāta piedalīšanās kādā interesantā pasākumā. Ļaujoties riskam, gūsi vērtīgu pieredzi un iemantosi labu slavu. Izdevumi braucienam uz ārzemēm būs nieks salīdzinājumā ar to, ka esi pelnījis sevi apbalvot.

— Astroloģe Inita Dilāne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet