Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Lejasciemā notiek “Rudens spēles”

Foto: no “Rudens spēļu” arhīva

12.oktobrī Lejasciema pagastā notika tradicionālās iestāžu, uzņēmēju un iedzīvotāju “Rudens spēles”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sacensību galvenais tiesnesis Valerijs Gabdulļins informē, ka piedalījās astoņas komandas. 112 dalībniekiem bija jāsacenšas 10 disciplīnās: “Govs vilkšana”, “Šaušana”, “Soda metieni”, “Šautriņas”, “Tūrisma meistars”, “Klinšu kāpējs”, “Veiklais braucējs”, “Spēka mutriķis”, “Orientēšanās”, “Sporta spēle”.

“Priecājamies par dalībnieku uzticību spēlēm, jo lielākā daļa komandu startē katru gadu. Īpašs prieks par jaunas komandas pievienošanos – “Kaprīze” debijas reizē ieguva 4.vietu un tikai par pāris punktiem atpalika no pirmā trijnieka, un uzvarēja “Šaušanā” un “Sporta spēlē”,” saka V.Gabdulļins.

Kopvērtējumā 3.vietu izcīnīja “Sporta kluba “Lejasciems”” audzēkņu bērnu vecāku komanda. 2.vieta – komandai “Šķūnenieki”, kurai izdevās izcīnīt 1.vietu disciplīnās “Orientēšanās” un “Veiklais braucējs”. “Tas ir tikai loģiski, jo “Šķūnenieku” komandā startēja velosacensību “Šķūnenieku kauss” organizatori, kas Lejasciemā gandrīz 25 gadus bija viens no gaidītākajiem vasaras pasākumiem,” teic V.Gabdulļins.

1.vietu izcīnīja komanda “Unce”, tikai par vienu punktu apsteidzot 2.vietu. “Prieks par komandas uzvaru, jo līdz šim 1. vietu viņiem nebija izdevies izcīnīt,” saka V.Gabdulļins un piebilst, ka šajās spēlēs savu sportisko formu bija iespēja pārbaudīt simtprocentīgi. “Dalībnieki skrēja, vilka, kāpa, cēla, brauca, meta. Spēļu dalībnieki tik tiešām ir fiziski spēcīgi un aktīvi. Brīvprātīgo tiesnešu lomā iejutās SK ,,Lejasciems” bērni un jaunieši, drošu kāpšanu “Klinšu sienā” nodrošināja Jānis Švika. Paldies uzņēmumam “Ozolu mājas maize” par iespēju visas dienas garumā našķoties ar gardo maizīti, tā noteikti deva spēku paguruma mirkļos!” saka V.Gabdulļins.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (1)

  1. Valērij, kur tavi aprūpējamie Beļavas, Galgauskas un Rankas sportisti? Varēji visus saaicināt!

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet