Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Gulbenē un Stāmerienā varēs aplūkot “FIBA EuroBasket 2025” kausu

Publicitātes foto

Līdz 15.novembrim Latvijā ilgs “FIBA EuroBasket 2025” trofejas tūre, kuras laikā kausu varēs aplūkot arī Gulbenes novadā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Gulbenes novada pašvaldība informē, ka Gulbenes novadā kausu 2.novembrī paredzēts izrādīt trīs vietās. Pirmais pieturas punkts ir Gulbenes-Alūksnes bānītis, kur notiks arī fotosesija. Tur kauss būs aplūkojams no pulksten 10.00 līdz 11.00. Otrais pieturas punkts no pulksten 11.15 līdz 12.15 – Stāmerienas pils, uz kurieni trofeju nogādās ar rallija “Sarma” automašīnu. Pēc tam trofeja atgriezīsies Gulbenē, kur to no pulksten 12.30 līdz 16.00 varēs aplūkot Gulbenes sporta centrā “Gulbenes Buku” spēles ar “Rīgas Zeļļiem” laikā.

Tā ir iespēja ieraudzīt “FIBA EuroBasket” trofeju klātienē, kas jau kopš 2017.gada simbolizē uzvaru Eiropas prestižākajā basketbola turnīrā.

2025. gada Eiropas čempionāts basketbolā būs 42. kontinenta čempionāts. Tajā piedalīsies 24 Eiropas nacionālās vīriešu basketbola izlases. Tas norisināsies no 2025. gada 27. augusta līdz 14. septembrim. Grupu turnīri tiks aizvadīti Rīgā, Limasolā, Tamperē un Katovicē, bet izslēgšanas spēles tiks aizvadītas Rīgā.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet