Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Horoskops (17. – 23. oktobris)

AUNS ◆ Mainīsies situācija darbavietā, līdz ar to mainīsies arī tava attieksme pret veicamajiem pienākumiem. Saskatīsi iespējas, kas ļaus talantus izpaust vēl vairāk. Tiksi skaidrībā ar to, kā virzīt turpmāk esošās attiecības. Neaizmirsti par sevi!

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

DVĪŅI ◆ Paplašināsi profesionālās darbības jomu. Ieguldīsi lielāku summu uzņēmējdarbībā. Nebaidies riskēt! Darbu rezultātā materiālā situācija manāmi uzlabosies. Domstarpības ar mīļoto var rasties, veicot kopā rudens darbus piemājas saimniecībā.

LAUVA ◆ Veiksmīgi tiksi galā ar pienākumiem. Tiks sakārtotas arī formalitātes, kas bremzējušas izaugsmi profesionālajā jomā. Nauda nāks atbilstoši darbam. Piedzīvotās situācijas, ko izprovocējis tavs partneris, var radīt spriedzi prātam.

SVARI ◆ Jauna sadarbība, uz kuru vairs necerēji. Brīnumi notiek arī tad, kad vismazāk tos gaidi. Būsi drosmīgs ķerties klāt projektam, par kuru tevi māca šaubas. Labs būs guvums no nekustamā īpašuma. Attiecībās būs jāmaina pagaidu situācija.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

STRĒLNIEKS ◆ Ķersies klāt savam projektam. Lielākas summas no darījuma, kas kavējās. Veiksmīgi tiks ieguldīta nauda ceļojumā. Atceries, ka esi pelnījis doties paša nopelnītajos, radītajos piedzīvojumos! Attiecībās būsi iemīlēšanās sajūtu pārņemts.

ŪDENSVĪRS ◆ Zīmīgs pavērsiens karjerā radīs labas izaugsmes iespējas nākotnē, taču izvērtē piedāvājumu! Kāda šķietami nereāla ideja var tikt realizēta. Neiespējamais var kļūt iespējams. Lielāka peļņa saistībā ar kādu noorganizētu vai novadītu pasākumu.

VĒRSIS ◆ Ar kolēģiem nebūs viegli rast kompromisu, īpaši tad, ja skaidri zini, ka taisnība ir tev. Labas peļņas laiks būs jūtams apkalpojošā jomā strādājošajiem. Veicot saimniecības darbus vienota mērķa virzienā, uzlabosies arī savstarpējās attiecības.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

VĒZIS ◆ Daudz enerģijas būs jāvelta tiešajiem pienākumiem. Būs aktuāls jautājums: kāpēc tas jādara tieši man? Papildu nauda no kādas sadarbības. Atpūtas brauciens izgaismos attiecībās to, uz ko tika pievērtas acis. “Sarkanie karogi” plīvos mastā koši.

JAUNAVA ◆ Lielā atbildības sajūta mīsies kopā ar gandarījumu pēc kāda labi paveikta projekta. Notiks ievērības cienīga virzība augšup pa karjeras kāpnēm. Uzlabosies finansiālā situācija. Veiksmīgs būs ieguldījums ceļojumā uz siltajām zemēm.

SKORPIONS ◆ Jābūt uzmanīgam pret vilinošiem piedāvājumiem citā darbavietā, citā darbības jomā. Padomā labi, vai ir riska vērts! Tiks mainīti līdzšinējie plāni par gaidāmajiem svētkiem vai plānotajām svinībām. Tiks izdarīta izvēle par labu sev, savām sajūtām.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

MEŽĀZIS ◆ Stipra komanda būs trumpis ceļā uz kāda projekta pilnveidošanu. Novērtē līdzcilvēkus, kuri ir tev līdzās, kuri ir tava aizmugure, tavs pamats un tavs atbalsts visās dzīves situācijās! Tiks saņemts kāds apbalvojums, gūts labums, kas iepriecinās.

ZIVIS ◆ Kāds labvēlis palīdzēs īstenot sapni, kas saistīts ar profesionālo darbību. Būsi pretimnākošāks attiecībā uz jaunām idejām no sadarbības partnera puses. Realizēsi to, kas ir iecerēts. Attiecībās vēlme dot būs ļoti spēcīga un no visas sirds.

— Astroloģe Inita Dilāne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet