Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Gulbenes novada pašvaldība meklē ceļu tīrītāju trīs pagastos ziemas periodā

Ilustratīvs foto: LAU

Līdz 30.oktobrim Gulbenes novada pašvaldība gaidīs piedāvājumus no potenciālajiem pakalpojuma sniedzējiem ceļu un ielu mehanizētajai tīrīšanai 2024./2025.gada ziemas periodā Daukstu, Līgo un Galgauskas pagastā. Par to liecina Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Daukstu pagastā tīrāmi ceļi 63,732 kilometru kopgarumā, Līgo pagastā – 33,937 kilometri, Galgauskas pagastā – 45,536 kilometri.

Kad pašvaldība būs izraudzījusies pretendentu, ar kuru parakstīt līgumu par šā pakalpojuma sniegšanu, ziemā sadarbību ar pakalpojuma nodrošinātāju veidos Juris Duļbinskis, kurš ir Daukstu, Galgauskas, Jaungulbenes un Līgo pagastu apvienības pārvaldes vadītājs. Viņš būs tas, kurš uzdos uzņēmējam veikt konkrētu autoceļu ikdienas uzturēšanas darbus. Apjomi katrā konkrētā gadījumā būs jāsaskaņo ar J.Duļbinski, kurš ņems vērā finansiālās iespējas.

Iepirkuma dokumentos ir norādīts: autoceļu attīrīšanu no sniega uzsākt ne vēlāk kā vienas stundas laikā tikai pēc pasūtītāja telefoniska pieprasījuma saņemšanas, turklāt – atbilstoši ar pasūtītāju saskaņotam grafikam; darbu pabeigšana jānodrošina ne vēlāk par 24 stundām. Norādīts arī, ka krasi mainīgos un ārkārtējos apstākļos pasūtītājs nosaka ceļu tīrīšanas prioritātes kārtību.

Uzņēmējs, iesniedzot rēķinu par darbu izpildi, pievieno abpusēji parakstītu ikdienas uzturēšanas darbu pieņemšanas – nodošanas aktu. Uzsvērts arī, ka uzņēmējam jāveic darbi tā, lai to ietekme uz apkārtējo vidi ir pēc iespējas minimāla. Uzņēmējs ir atbildīgs par darbu izpildes laikā un rezultātā nodarītajiem zaudējumiem apkārtējai videi un trešajai personai, kas radušies, ja uzņēmējs neievēro normatīvo aktu prasības.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.

casibom giriş casibom bahsegel jojobet