Piektdiena, 26. decembris
Stella, Larisa
weather-icon
+4° C, vējš 1.79 m/s, R-ZR vēja virziens

Āboli mīklas apvalkā

250 g miltu, 125 g cukura, 100 g sviesta, 1 gl. ūdens, šķipsniņa sāls, 4 nomizoti āboli, 1 ola, kanēlis.

250 g miltu, 125 g cukura, 100 g sviesta, 1 gl. ūdens, šķipsniņa sāls, 4 nomizoti āboli, 1 ola, kanēlis.
Sāli un sviestu puto, tad pievieno ūdeni un miltus. Mīklu samīca, izveltnē apmēram 0,5 cm biezā plāksnē, sagriež četros kvadrātos tā, lai katrā kvadrātā varētu ietīt ābolu.
Ābolus nomizo, izdobj sēklotni, dobumā ieber cukuru un kanēli, tad liek mīklas kvadrāta vidū.
Mīklas malas virspusē saspiež, virsū uzliek nelielu piciņu mīklas.
Aploksnītes pārziež ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.