Piektdiena, 26. decembris
Stella, Larisa
weather-icon
+4° C, vējš 0.89 m/s, ZR vēja virziens

Ātri pagatavojama pildīta paprika "Gaļas vulkāns"

Stundas laikā pagatavojamais ēdiens “Gaļas vulkāns” ir reizē sātīgs un interesants. Ar to var mieloties jebkurā ēdienreizē.

Stundas laikā pagatavojamais ēdiens “Gaļas vulkāns” ir reizē sātīgs un interesants.
Ar to var mieloties jebkurā ēdienreizē. To atzinīgi novērtēs jūsu draugi un ciemiņi, nenojaušot pat to, cik vienkārši un lēti veidota šī garšīgā maltīte.
Lai pagatavotu pildītu papriku, nepieciešams: astoņas paprikas (to daudzums atkarīgs no tā, cik lielu viesu skaitu vēlaties mielot), kilograms maltas cūkgaļas, 200 gramu saldā krējuma, paciņa rīsu, tomātu mērce, ola, sāls, ķiploks, sīpols, pipari.
1.No paprikām iztīra sēklotni.
2.Iztīrīto papriku liek katlā blanšēt.
3.Papriku blanšē, līdz tā kļūst nedaudz caurspīdīga.
4.Saspiež ķiploku.
5.Gaļai pievieno olu, sāli, piparus un smalki sagrieztu sīpolu.
6.Pieliek vārītus rīsus un samīca.
7.Atdzisušajās paprikās iepilda maltās gaļas masu.
8.Ievieto sautējamajā traukā.
9.Sautē apmēram 45 minūtes – līdz laikam, kamēr izsautējas gaļa.
10.Pievieno saldo krējumu un tomātu mērci.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.