Sestdiena, 27. decembris
Elmārs, Inita, Helmārs
weather-icon
+2° C, vējš 2.68 m/s, R-ZR vēja virziens

Kotletes un karbonādes

Gaļas ēdieni rudens un ziemas sezonai no cūkas, vistas, arī liellopa, jēra, medījuma gaļas. Vairāk nekā 55 receptes cepešiem, maltās gaļas ēdieniem, sacepumiem un sautējumiem, pastētēm, mērcēm, kā arī gaļas uzkodām.

  Atbildi pareizi…
…un, iespējams, laimēsi “Dienas Ēdienu” speciālizdevuma pielikumu “Mājās gatavotas kotletes, cepeši & karbonādes”.
 1. Cik recepšu ir pielikumā “Mājās gatavotas kotletes, cepeši & karbonādes”?
2. Gatavojot medījuma kotletes, kādās proporcijās parasti ņem gaļu:
1) 2/3 medījuma gaļas, 1/3 cūkas speķa,
2) 1/3 medījuma gaļas, 2/3 cūkas speķa. 

Sūti atbildes līdz 23.oktobrim uz e-pastu “laime@dzirkstele.lv” ar norādi “Pielikums” vai nogādā laikraksta redakcijā, tālrunis 26136786, 64474830.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.