Gaļas ēdieni rudens un ziemas sezonai no cūkas, vistas, arī liellopa, jēra, medījuma gaļas. Vairāk nekā 55 receptes cepešiem, maltās gaļas ēdieniem, sacepumiem un sautējumiem, pastētēm, mērcēm, kā arī gaļas uzkodām.
Atbildi pareizi…
…un, iespējams, laimēsi “Dienas Ēdienu” speciālizdevuma pielikumu “Mājās gatavotas kotletes, cepeši & karbonādes”.
1. Cik recepšu ir pielikumā “Mājās gatavotas kotletes, cepeši & karbonādes”?
2. Gatavojot medījuma kotletes, kādās proporcijās parasti ņem gaļu:
1) 2/3 medījuma gaļas, 1/3 cūkas speķa,
2) 1/3 medījuma gaļas, 2/3 cūkas speķa.
Sūti atbildes līdz 23.oktobrim uz e-pastu “laime@dzirkstele.lv” ar norādi “Pielikums” vai nogādā laikraksta redakcijā, tālrunis 26136786, 64474830.