Svētdiena, 21. decembris
Toms, Tomass, Saulcerīte
weather-icon
+3° C, vējš 2.24 m/s, ZR vēja virziens

Lai cienasts izdotos, jāievēro!

Garšvielas gaļai uzberiet tikai tad, kad tā ir gatava, jo karstumā garšvielas mēdz piedegt un kļūst rūgtas.

Garšvielas gaļai uzberiet tikai tad, kad tā ir gatava, jo karstumā garšvielas mēdz piedegt un kļūst rūgtas.
Gaļa nepielips pie restēm, ja to pirms grilēšanas ieeļļosiet un gaļas gabalus liksiet uz aukstām restītēm.
Iesaka gaļas gabalus apvērst ar standziņām, nevis ar dakšiņu, jo pa dakšiņas radītajiem caurumiem var iztecēt gaļas sula.
Pirms grilēšanas gaļu iesaka turēt istabas temperatūrā, jo tad gaļas sula tik viegli neiztecēs un grilētie gabali būs sulīgi.
Koka griliesmus pirms lietošanas izmērcē aukstā ūdenī, bet metāla iesmus ieeļļo.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.