Svētdiena, 28. decembris
Inga, Ivita, Irvita, Ingeborga
weather-icon
+1° C, vējš 2.24 m/s, Z-ZR vēja virziens

Makaroni ungāru gaumē

Sastāvdaļas: 500 gramu makaronu, 400 gramu maltas gaļas, viens sīpols, viena ķiploka daiviņa, divas ēdamkarotes eļļas, viena ēdamkarote sasmalcinātas paprikas, viena glāze sarkanvīna, viena glāze buljona, puse citrona, viena glāze krējuma, pētersīļi.

Sastāvdaļas: 500 gramu makaronu, 400 gramu maltas gaļas, viens sīpols, viena ķiploka daiviņa, divas ēdamkarotes eļļas, viena ēdamkarote sasmalcinātas paprikas, viena glāze sarkanvīna, viena glāze buljona, puse citrona, viena glāze krējuma, pētersīļi.
Makaronus vāra sālsūdenī 15 minūtes. Sakarsētā eļļā apcep sīpolus un malto gaļu, tajā iemaisa saspiestu ķiploka daiviņu. Pievieno buljonu, sāli, papriku un vāra
10 minūtes, tad pievieno vīnu, krējumu un pēc garša citrona sulu. Gatavo mērci pārlej nokāstiem makaroniem. Pasniedzot pārkaisa sakapātus pētersīļu zaļumus.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.