Svētdiena, 28. decembris
Inga, Ivita, Irvita, Ingeborga
weather-icon
+1° C, vējš 2.24 m/s, Z-ZR vēja virziens

Makaronu un kūpinātu reņģu sacepums

Sastāvdaļas: 200 gramu makaronu, 300 gramu kūpinātu reņģu, nedaudz margarīna, viena ola, 150 gramu piena un rīvmaize. Kūpinātās reņģes var aizstāt ar kūpinātām mencām, jūras asariem vai citām zivīm.

Sastāvdaļas: 200 gramu makaronu, 300 gramu kūpinātu reņģu, nedaudz margarīna, viena ola, 150 gramu piena un rīvmaize. Kūpinātās reņģes var aizstāt ar kūpinātām mencām, jūras asariem vai citām zivīm.
Makaronus vāra sālsūdenī 12 līdz 15 minūtes, notecina uz sieta un samaisa ar izkausētu margarīnu. Kūpinātām reņģēm atdala filejas. Ar taukiem ieziestā, ar rīvmaizi izkaisītā veidnē liek kārtu makaronu, tad reņģu filejas un virs tām – atlikušos makaronus. Pārlej ar piena un olas maisījumu, pārkaisa ar rīvmaizi un cepeškrāsnī cep 20 līdz 25 minūtes. Pasniedz ar izkausētu sviestu un dārzeņu salātiem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.