Vajadzīga vismaz kilogramu smaga līdaka, kilograms kartupeļu, 1 burkāns, 200 grami spinātu, diļļu un citu zaļumu, 50 grami siera, 2 ēdamkarotes skāba krējuma, sviests, citrona sula, pipari, sāls.
Vajadzīga vismaz kilogramu smaga līdaka, kilograms kartupeļu, 1 burkāns, 200 grami spinātu, diļļu un citu zaļumu, 50 grami siera,
2 ēdamkarotes skāba krējuma, sviests, citrona sula, pipari, sāls.
Līdaku notīra, atdala fileju un ierīvē ar sāli. Apslaka ar citrona sulu un atstāj apmēram uz divām stundām. Kartupeļus un burkānu vāra ar mizu, atdzesē un notīra. Samaļ kartupeļus, sagrieztu sieru un burkānu. Krējumu pievieno samaltajai masai. Pēc garšas pieliek sāli un piparus. Samaisa un liek ar sviestu ietaukotā veidnē. Virspusē kārto līdakas filejas gabaliņus un sasmalcinātus zaļumus. Liek cepeškrāsnī un cep apmēram stundu. Grezno ar svaiga tomāta šķēlītēm.