Trešdiena, 10. decembris
Guna, Judīte
weather-icon
+4° C, vējš 1.34 m/s, R-ZR vēja virziens

Recepte

Pildīts stirnas cepetis. Kilograms stirnas pleca gabala, 50 g speķa, divas baltmaizes šķēles, ola, sāls, malti melnie pipari, tējkarote karija, 30 g sviesta vai margarīna, sīpols,150 g skāba krējuma, glāze gaļas buljona, garšsaknes.

Pildīts stirnas cepetis
Kilograms stirnas pleca gabala, 50 g speķa, divas baltmaizes šķēles, ola, sāls, malti melnie pipari, tējkarote karija, 30 g sviesta vai margarīna, sīpols,150 g skāba krējuma, glāze gaļas buljona, garšsaknes.
Gaļu nomazgā, nosusina un atkaulo. Iespeķo ar sloksnītēs sagrieztu speķi. Izmērcētai baltmaizei pievieno olu, sāli, piparus un kariju. Masu sapilda atverē, no kuras izņemts kauls. Aizsprauž ar koka irbulīšiem. Sviestā apcep sasmalcinātus sīpolus un garšsaknes, pannā liek gaļu, pielej buljonu un sautē, līdz gaļa mīksta. Pildījumam var pievienot sasmalcinātas sēnes vai aknas.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.