Ceturtdiena, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
weather-icon
+3° C, vējš 1.34 m/s, R vēja virziens

Siļķe pavasara kažokā

Šie salāti ir līdzīgi tradicionālajai siļķei kažokā, vienīgi – ar pavasara sezonai raksturīgām piedevām.

Šie salāti ir līdzīgi tradicionālajai siļķei kažokā, vienīgi – ar pavasara sezonai raksturīgām piedevām.
To pagatavošanai nepieciešams: marinētas vai sālītas siļķes fileja, vārītas mazās baltās pupiņas, viegli grauzdēti zemesrieksti, redīsi, puscitrons, sīpolloki, vārītas bietes un majonēze.
1. Sagriež sīpollokus un zivi. No citrona izspiež sulu, pievieno sagrieztajai zivij un lokiem, sajauc un liek nostāvēties.
2. Tikmēr kubiņos sagriež bietes un redīsus.
3. Sagatavotos produktus kārtām liek porciju trauciņos. Vispirms liek bietes, ko pārlej ar majonēzi, tad sīpolu un zivs kārtu. Virs tās uzber sadrupinātus zemesriekstus, uzlej majonēzi. Tad seko balto pupiņu kārta un vēlreiz majonēze. Pēdējos uzber redīsus, ko arī pārlej ar majonēzi.
4. Pirms pasniegšanas salātus dekorē ar redīsu daiviņām un sīpollokiem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.