2 – 3 porcijas. Nepieciešams: 3 gab. (apmēram 400 g) vistas gaļas filejas, 1 ēdamkarote eļļas vai margarīna, 1 paciņa garšvielu maisījuma “Tikka Masala”, 1 dl ūdens, 2 dl “creme fraiche” vai skābā krējuma.
2 – 3 porcijas
– Nepieciešams: 3 gab. (apmēram 400 g) vistas gaļas filejas, 1 ēdamkarote eļļas vai margarīna, 1 paciņa garšvielu maisījuma “Tikka Masala”, 1 dl ūdens, 2 dl “creme fraiche” vai skābā krējuma.
– Gatavo: Taukvielās apcep vistas gaļas gabaliņus. Pievieno garšvielu maisījumu un ūdeni. Dažas minūtes pasautē un pievieno krējumu. Sautē zem vāka vēl 2-3 minūtes. Pasniedz ar rīsiem.