Trešdiena, 17. decembris
Hilda, Teiksma
weather-icon
+2° C, vējš 0.45 m/s, D-DR vēja virziens

Vistas gaļas “Tikka Masala”

2 – 3 porcijas. Nepieciešams: 3 gab. (apmēram 400 g) vistas gaļas filejas, 1 ēdamkarote eļļas vai margarīna, 1 paciņa garšvielu maisījuma “Tikka Masala”, 1 dl ūdens, 2 dl “creme fraiche” vai skābā krējuma.

2 – 3 porcijas
– Nepieciešams: 3 gab. (apmēram 400 g) vistas gaļas filejas, 1 ēdamkarote eļļas vai margarīna, 1 paciņa garšvielu maisījuma “Tikka Masala”, 1 dl ūdens, 2 dl “creme fraiche” vai skābā krējuma.
– Gatavo: Taukvielās apcep vistas gaļas gabaliņus. Pievieno garšvielu maisījumu un ūdeni. Dažas minūtes pasautē un pievieno krējumu. Sautē zem vāka vēl 2-3 minūtes. Pasniedz ar rīsiem.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.