Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Biezpiena pankūkas ar dzērvenēm un āboliem

Sastāvdaļas
• 180 gramu biezpiena,
• 1 ola,
• 2 ēdamkarotes cukura,
• 3 ēdamkarotes miltu,
• šķipsniņa sāls,
• naža gals sodas,
• vaniļas cukurs garšai,
• 2 – 3 āboli,
• sauja svaigu dzērveņu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Bļodā samaisīju olu ar cukuru un vaniļas cukuru, pievienoju mīkstu biezpienu, piesijāju miltus, sodu un sāli. Tad nomizoju un smalkos gabaliņos sagriezu ābolus. Tos, kā arī dzērvenes piejaucu pankūku mīklai. Mīklu ar karoti liku pannā ar uzkarsētu augu eļļu tā, lai veidojas pankūkas, un cepu no abām pusēm, līdz tās kļuva zeltaini brūnas un bija gatavas.

– Teksts un foto: Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.