Izdzirdot Peipusa ezera vārdu, pirmais, kas nāk prātā, ir zivis un sīpoli. Šoreiz vairāk par īpašajiem sīpoliem. Ar ko tad atšķiras Peipusa sīpoli? Ar to, ka sīpoli tiek audzēti pēc vecticībnieku metodes. Un vēl tie atšķiras pēc skata, garšas un stipruma. Pie Peipusa audzētie sīpoli ir gan zeltaini, gan ar rozīgu toni, tie ir nedaudz saplacināti un ar spēcīgu garšu, bet nav sīvi. Un pavisam interesanta ir to audzēšanas metode.
Abonē digitālo saturu pirmajām 4 nedēļām par 0.99€*
Digitālā satura abonementiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur tiks atspoguļoti notikumi un procesi vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs, kā arī par 90% mazāk reklāmas.