Par gulbenietes ēdamajiem pušķiem sajūsmā ir lieli un mazi
17:3312.06.2024
Inita Savicka
1081
Dalies:
Zemeņu, zefīru, riekstu, augļu, dārzeņu un pikantie pušķi – tādus ir iemācījusies veidot gulbeniete Oksana Maistruka, un viņa to dara ar lielu aizrautību. Stāstot par savu vaļasprieku, viņas acis mirdz, jo šī nodarbe viņai sniedz lielu gandarījumu un labsajūtu. Izrādās, “kovida” laiks sniedza Oksanai iespēju piepildīt savu ieceri – iemācīties veidot tā saucamos ēdamos pušķus. Jau ļoti sen internetā viņa bija pamanījusi fotogrāfijas ar ēdamiem pušķiem, kas bija veidoti no desām un augļiem, un nodomājusi: kā gan tādus var uztaisīt?
Abonē digitālo saturu pirmajām 4 nedēļām par 0.99€*
Digitālā satura abonementiem būs pieeja unikālam izdevniecības saturam, kur tiks atspoguļoti notikumi un procesi vietējos novados. Raksti, intervijas, bilžu galerijas, video saturs, kā arī par 90% mazāk reklāmas.