Ar biezpienu un sēnēm pildītas pankūkas

Sastāvdaļas:
◆ biezpiens 9 %  
◆ šampinjoni
◆ labi kūstošs siers
◆ majonēze
◆ pētersīļi
◆ sāls un pipari

Pankūkām:
◆ 2 olas
◆ 1 tējkarote cukura
◆ ¼ tējkarotes sāls
◆ 250 g piena
◆ 230 g miltu
◆ 250 g ūdens
Lai pagatavotu masu, izmantoju 250 g biezpiena, 400 g šampinjonu, 100 g siera, bet var izvēlēties individuāli, kuru no sastāvdaļām likt vairāk, kuru mazāk, kādās proporcijās.
 
Pagatavošana
Gatavo plānās pankūkas pēc iecienītākās receptes, bet cukuru pievieno vienu tējkaroti. Pildījumam – sagriež šampinjonus kubiņos un nelielā eļļas daudzumā apcep, cepot pievieno sāli un piparus pēc garšas. Bļodā liek biezpienu, pievieno izceptos šampinjonus, sarīvētu sieru, nedaudz majonēzes, sāli un piparus pēc garšas. Iegūto masu pilda pankūkās – pildījumu liek pankūkai pa vidu un loka tā, lai veidojas spilventiņš. Sapildītās pankūkas liek cepties uz pannas vai cepeškrāsnī. Pasniedz kopā ar svaigiem salātiem vai ēd tāpat.


Pievieno komentāru

Ēdamprieki