Grilēti saldie kartupeļi

(50 min / 1 pers.)

Nepieciešams:
1 saldais kartupelis;
sāls, pipari;
nedaudz sasmalcināta rozmarīna;
2 ēd. k. olīveļļas;
2 ēd.k. siera "Gorgonzola";
8 valrieksti;
2 saujas rukolas;
dīgsti dekoram.

Pagatavošana:
Saldo kartupeli nomizo, sagriez plānās šķēlēs, apslaki ar eļļu, pārkaisi sāli, piparus, sasmalcinātu rozmarīnu un liec uz pusstundu ledusskapī. Grilē uz sakarsēta grila no abām pusēm, kamēr tas gatavs. Kārto uz šķīvja, vispirms liekot rukolu, tad grilēto saldo kartupeli. Kamēr tas karsts, uzliec sieru, lai tas nedaudz pakūst, pārkaisi valriekstus un dīgstus. Pasniedz karstu.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki