Kafija ar biskvīta cepumiem

Sastāvdaļas:
◆ 3 ēdamkarotes šķīstošās kafijas,
◆ 3 ēdamkarotes karsta ūdens,
◆ 3 ēdamkarotes pūdercukura,
◆ 1 pagatavots espresso,
◆ daudz ledus,
◆ kokosriekstu piens,
◆ cepumi pēc izvēles.

Kafiju, karstu ūdeni un pūdercukuru putojiet apmēram piecas līdz astoņas minūtes, līdz masa kļūst bieza un krēmīga, pēc tam nolieciet malā. Piepildiet glāzi ar ledu un pārlejiet ar kokosriekstu pienu (piena daudzums pēc jūsu ieskatiem).
Uzvāriet espresso un pārlejiet kokosriekstu pienam. Virsū lieciet kafijas krēmu, pārkaisiet ar drupinātu cepumu. Pirms pasniegšanas vienu cepumu var novietot glāzes vai krūzes malā.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki