Krāsainas tomātu uzkodas ar svaigo sieru

Sastāvdaļas:
● svaigais siers
● tomāti
● saldais pipars
● vairākas ķiploka daiviņas
● zaļumi
● sāls

Dārzeņus nomazgāju un sagriezu: tomātus apmēram puscentimetru biezās, bet saldo piparu – vēl mazliet plānākās ripiņās. Ķiploki un zaļumi (dilles, pētersīļi vai lociņi) jāsasmalcina un kopā ar sāli un pipariem pēc garšas jāsamaisa ar svaigo sieru. Šoreiz mājās bija kārbiņa ar pikanto sieru, un, to pagaršojusi, secināju, ka tas ir ar pietiekami bagātīgu garšu, tādēļ to uzreiz varēju smērēt uz tomātu ripiņām. Tām katrai vēl uzliku zaļās paprikas riņķīti, uzkaisot arī sasmalcinātus zaļumus. Tomātu ripiņas varam arī kārtot uz lēzenā šķīvja, uz tām izlikt saldo piparu riņķīšus un vidū ar konditorejas maisiņa un uzgaļa palīdzību iepildīt sagatavoto pikanto svaigā siera (vai biezpiena) masu.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki