Vispirms pagatavojiet melleņu sīrupu, kuram
nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
◆
puslitrs melleņu,
◆ 500 ml ūdens,
◆ 1/2 glāzes cukura.
Sīrupam. Katlā ieberiet
mellenes, pievienojiet ūdeni un cukuru un vāriet, līdz ogas
pārsprāgst, aptuveni sešas minūtes. Noņemiet katliņu no uguns
un nogaršojiet sīrupu. Ja vēlaties saldāku, var papildus
pievienot cukuru. Ļaujiet maisījumam atdzist.
Tējai. Vienu
glāzi verdoša ūdens pārlej parastajam melnās tējas maisiņam.
Ļaujiet tam kādu brīdi ievilkties. Tad pievienojiet 1/4 līdz 1/2
glāzes sava melleņu sīrupa un izbaudiet!
Pievieno komentāru