Piparkūku mīklas groziņi 2

Nepieciešams: piparkūku mīkla, saldais krējums, cukurs, ogas vai skābens ievārījums.

Izrullējiet piparkūku mīklu, izspiediet no tās aplīšus, kurus ielieciet groziņu formā. Cepiet 200 grādos, kamēr gatavi. Sakuliet saldo krējumu ar cukuru, līdz masa uzputojas. Kad groziņi gatavi un atdzisuši, lieciet tajos ogas vai ievārījumu, kārtojiet pāri putukrējumu un dekorējiet ar sev tīkamu dekoru.

Pievieno komentāru

Komentāri 2

Maija

Ka lai uzlabo mīklu??? Nopirku,atvēru,nu tik rullēšu. Jau skatos,nav labi,bāla,nespīdīga. Paņēmu rokās,visa sadrupa kā drupačas. Mīcu gan, bet saprotu ka nekā nebūs. Domāju,ko lai dara. Bet šoreiz gribēju cept piparkūku kūku ar biezpiena,krēmsiera krēmu. Izdomāju,kā saberzīšu kā drumstalas un virsū uzlēju sablendētu krēmu. Sanāca laba,tikai jāliek pusē no mīklas( t.i.400 gr) un dubultā krēmu,lai sanāk sulīgāka.
Tāds man piedzīvojums ar mīklu, bet gribētu gan zināt,kā uzlabot. Lūdzu,konditori,padomu.

pirms 3 mēnešiem, 2021.01.07 15:59

zinu

zinu, ka citi liek vēl sviestu klāt. parasti gan tā drupenā tomēr mīcot savienojas un piparkūkas ir mīkstas.

pirms 3 mēnešiem, 2021.01.07 16:12

Ēdamprieki