Rudenīgais ātrais ievārījums

Sastāvdaļas
6 vidēja lieluma antonovkas,
aptuveni 500 g ķirbja,
2 ļoti gatavi banāni,
4-5 ēdamkarotes ievārījuma cukura,
šķipsna kanēļa.

Pagatavošana
Ābolus nomizo, attīra un sagriež mazos gabaliņos. To pašu izdara ar ķirbi. Katliņā ielej 200 ml ūdens, liek klāt ķirbi. Vāra, līdz tas sāk izšķīst, tad pievieno ābolus. Kad arī tie sāk izšķīst, pievieno gabaliņos sagrieztus banānus. Vāra, līdz masa jau gandrīz kļuvusi viendabīga. Pieber cukuru un kanēli un, regulāri maisot, vāra vēl 10 minūtes. Ievārījums paredzēts ātrai izlietošanai, vēlams uzglabāt ledusskapī.
Lieliska piedeva rīta putrai vai pankūkām!


Pievieno komentāru

Ēdamprieki