Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Tomāti kadiķogu - lauru lapu marinādē

Dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģiniet pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili ar gaļas ēdieniem!

Porciju skaits – 4.

Sastāvdaļas:

800 g tomātu,

30 kadiķogas,

8 lauru lapas,

1 tējk."Čili eksplozijas",

360 ml rapšu eļļas,

10 daiviņas ķiploku,

svaigs baziliks.

Pagatavošana

  1. Sagriez tomātu 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz cepešplāts.

  2. Nomizo un sagriez ķiploku, pārkaisi tomātiem.

  3. Saberz kadiķogas un pārkaisi tomātiem.

  4. Uzber “Čili eksploziju” un sāli.

  5. Pārlej visam pāri eļļu un cep 8 minūtes līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī.

  6. Sakārto tomātus burkā kārtās, pa vidu pievienojot lauru lapas un sagrieztu baziliku.

  7. Uzlej uz tomātiem no cepšanas atlikušo eļļu.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki