Sastāvdaļas:
◆ 100 g pūdercukura,
◆
100 g brūnā cukura,
◆ 2 olas,
◆ 125 ml olīveļļas,
◆
250 ml piena,
◆ timiāna lapiņas,
◆ tējkarote vaniļas
ekstrakta,
◆ 180 g kviešu miltu,
◆ 180 g rīsu
miltu,
◆ 40 g kartupeļu vai pārtikas cietes,
◆ 1
ēdamkarote cepamā pulvera,
◆ ½ tējkarotes sāls,
◆
100 g baltās šokolādes vai šokolādes čipsu,
◆ 150 g
upeņu.
Cukurus, olas, olīveļļu, pienu, timiāna lapiņas un vaniļas ekstraktu liek bļodā un sakuļ līdz viendabīgai masai. Atsevišķā bļodā liek miltus, cieti, cepamo pulveri, sāli un samaisa kopā. Sausās sastāvdaļas pievieno iepriekš iegūtajai masai. Maisa, līdz veidojas gluda, vienveidīga masa. Pievieno gabaliņos sagrieztu šokolādi vai šokolādes čipsus un upenes. Pilda kēksiņu formiņās. Cepeškrāsnī cep 180 grādos 20‒25 minūtes. Kad mafini gatavi, ja vēlas, tos var dekorēt, glazēt ar izkausētu balto šokolādi.
receptone
Ļoti labi un garšīgi.
pirms 4 mēnešiem, 2020.09.12 10:02Tagad modē ir tās ēstgatavošanas rādīt televīzijā, ks notiek vairākos kanālos, bet tas kretuks no Itālijas gan krīt uz nerviem, kad vairākas reizes dienā aizņem 24. kanālu, kur varēja vairāk rādīt par aktuālām lietām pasaulē un arī pa kādai normālai filmai.