Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Vegānā vasaras dārzeņu zupa

Sagriež vidēja izmēra sīpolu un sarīvē 2–3 burkānus. Dārzeņus cep katlā, kurā tiks vārīta zupa, nelielā eļļas daudzumā. Pievieno 600 g sagrieztu tomātu. Sautē aptuveni 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Ja nepieciešams, pievieno eļļu – tā, lai dārzeņi nepiedegtu. Pieliek 300 g sagriezta kabača un 400 g smalki sadalīta puķkāposta. Sautē dažas minūtes, pēc tam pievieno 1 l ūdens vai dārzeņu buljonu. Zupu vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pēc tam sablendē, iemaisa 1 bundžu kokosriekstu piena. Garšvielas – sāli, melnos maltos piparus, meksikāņu garšvielas asumam – pievienoju pašās beigās. Rotā ar grauzdētām sēkliņām vai grauzdiņiem.
Ar dārzeņu daudzumu var variēt. Ja vēlas, var pievienot klāt arī kartupeļus.

Pievieno komentāru

Ēdamprieki