Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Ēdamprieki

Zemeņu laika mohito

Zemeņu laika mohito

Sastāvdaļas (4 glāzēm):16-20 ripiņās sagrieztas zemenes,60 g piparmētru lapu un zariņu,~200 ml gaišā ruma,4 ēdamk. cukura,sula no 1 laima,atdzesēts...

Gurķu un bazilika limonāde

Gurķu un bazilika limonāde

◆ svaigs gurķis, ◆ bazilika lapiņas, ◆ 1/4 glāzes svaigas citrona sulas, kā arī citrona šķēlītes rotāšanai, ◆ 60 ml negāzēta ūdens, ◆ 1 ēdamkarote...

Kazeņu mohito

Kazeņu mohito

◆ 1 glāze svaigu kazeņu, ◆ 2 nelieli laimi, ◆ 2 tējkarote brūnā cukura, ◆ 24 svaigas piparmētru lapiņas, ◆ 1-2 tējkarotes “Monin Mojito” sīrupa, ◆...

 Baltā dārzeņu zupa

Baltā dārzeņu zupa  1

1 iepakojums saldēto dārzeņu sajaukuma (brokolis, ziedkāposts, burkāns), puse iepakojuma saldēto zaļo zirnīšu, 2 seleriju kāti (ja vēlas), 1 neliels...

Jāņusiera suflē

Jāņusiera suflē

3 olas, 40 g sviesta, 100 g Jāņu siera, 3 ēd.k. bez kaudzes miltu, 250 ml piena, sāls, pipari, Uz rupjās rīves jāņusieru sarīvē. Katliņā gatavo...

Jāņusiers alus mīklā

Jāņusiers alus mīklā

400 g jāņusiera ar ķimenēm, 200 ml alus, 1 glāze kukurūzas cietes, 1 glāze kviešu miltu, 1 ola, 1 tējkarote paprikas pulvera, 1 tējkarote...

Marinēts tofu

Marinēts tofu

Gatavošanas laiks: 10 min + laiks marinēšanai. Sastāvdaļas 300-350 g cietā tofu, 200 ml olīveļļas (vai 50/50 olīveļļas un rapšu...

Mazie drumstalu kēksiņi

Mazie drumstalu kēksiņi

Rabarberu vietā var likt arī dažādas mazās ogas, piemēram, brūklenes, mellenes u.c. Ja gribas kēksiņus pārvērst par smalkām kūciņām, drupaču vietā...

Gaisīgais rabarberu kēkss

Gaisīgais rabarberu kēkss

Trauslais rabarberu un mandeļu miltu kēkss būs perfekta piedeva aukstam saldējumam. Piemērots tiem, kuri nepanes glutēnu. Mandeļu miltus var arī...

Siera vafeles uz kociņiem

Siera vafeles uz kociņiem

1 iepakojums vafeļu maisījuma, 150 g mīksta sviesta, 200 ml silta ūdens, 100 g jāņusiera (vai cita sāļā siera pēc izvēles), 2 - 3 ķiploka...

Mocarellas sēnes

Mocarellas sēnes

(15 minūtes, 4 personām) Nepieciešams 20 ml vīnogu kauliņu eļļas; 350 g eko šampinjonu, sagrieztu dažādos izmēros; 300 g eringi sēņu,...

Garšaugu mocarella

Garšaugu mocarella

(10 minūtes + 24 stundas, 4 personām) Nepieciešams 2 bifeļpiena mocarellas; 2 ķiploka daivas, sagrieztas plānās šķēlītēs; 1 rozmarīna...