Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Vistas šķiņķīši Vidusjūras garšās

Vienkārša recepte marinētu un zeltaini apceptu vistas šķiņķīšu pagatavošanai ar saulē kaltētiem tomātiem, papriku, sīpolu un citronu. Pasniedz karstus kopā ar pitas maizi!


Sastāvdaļas


4 vistas šķiņķīši

2 ēd.k. Vidusjūras garšaugu maisījuma

2 citroni

2 tomāti

1 sarkanā paprika

150 g fetas

1 sarkanais sīpols

sauja saulē kaltētu tomātu

2 ēd.k. olīveļļas

neliela buntīte pētersīļu


Pagatavošana


1.     Vistas šķiņķīšus apber ar Vidusjūras garšaugu maisījumu un iemarinē uz 30 minūtēm.

2.     Dārzeņus sagriež kumosa lieluma gabaliņos.

3.     Vienam citronam norīvē miziņas uz smalkās rīves.

4.     Pannā uzkarsē eļļu, un liek apcepties vistas šķiņķīšus zeltainus no abām pusēm.

5.     Pannā pievieno sagrieztus sīpolus, 2 citronu šķēlītes un saulē kaltētos tomātus. Pievieno arī sagrieztas paprikas un tomātus. Visu sautē uz lēnas uguns apmēram 35 minūtes.

6.     Beigās pārbirdina fetas sieru un pētersīļiem.

7.     Pasniedz karstus kopā ar pitas maizi. 


Video šeit

Pievieno komentāru

Ēdamprieki