Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Sautēti skābētie kāposti ar putraimiem un žāvētu gaļu

Sastāvdaļas
• žāvēta gaļa;
• skābēti kāposti;
• miežu putraimi;
• taukvielas.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Katlā ar biezu dibenu apakšā liku gabaliņos sagrieztu kūpinātu pavēderīti, tad kārtām – skābētos kāpostus, ko pārkaisīju ar miežu putraimiem. Virsū vēl izliku vairākas ēdamkarotes gardo tauciņu, kas bija palikuši, cepot treknāku cūkgaļu, un pārlēju ar ūdeni. Uz lēnas uguns visu kopā sutināju, šad tad intensīvi apmaisot, līdz kāposti gatavi un putraimi mīksti.

– Tekst un foto: Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Dzirkstele.lv komanda.