Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Lizuma uzņēmums “Dimdiņi” veic zīmola maiņu, ieguldot 150 000 eiro

Foto: Artūrs Laucis

Latvijas vadošais dārzeņu pārstrādes uzņēmums “Dimdiņi” publiskojis jaunu zīmola vizuālo identitāti.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Mainās ne tikai mūsu vizuālā identitāte, mēs veicam arī investīcijas ilgtspējīgā attīstībā – uzstādām saules elektrostacijas, modernizējam ražošanas un notekūdeņu attīrīšanas sistēmas. Kopējā investīciju summa jau tagad sastādīja vairāk kā 2 000 000 eiro, un darbi vēl turpinās,” saka Oskars Brediks, uzņēmuma valdes loceklis.

Jaunajā vizuālajā identitātē galvenā krāsa ir violeta, kas atspoguļo inovāciju, radošumu un unikālu pieeju pārtikas ražošanā, vienlaikus izceļot Lizuma “Dimdiņu” apņemšanos nodrošināt svaigus un kvalitatīvus produktus ar izcilu garšu.

“Mēs esam latvisks uzņēmums, tāpēc, ražojot augstākās kvalitātes produkciju no vietējiem produktiem, mums ir svarīgi rūpēties par Latvijas dabu. Šobrīd vienlaikus notiek vērienīga zaļā modernizācija un kopā ar to arī zīmola maiņa. Mēs vēlamies pastāstīt mūsu produktu cienītājiem, ka, izvēloties “Dimdiņus”, viņi izvēlas ne tikai nevainojamu garšu, bet arī videi drošu pārtikas ražotāju,” piebilst uzņēmuma vadītājs.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

2023.gadā “Dimdiņi” uzstādīja saules paneļus, kā arī jaunas, Skandināvijā izstrādātas tehnoloģijas notekūdeņu attīrīšanas iekārtas, tādējādi samazinot ietekmi uz vidi un veicinot zaļās enerģijas izmantošanu. Modernizācija vēl turpinās un tajā plānots ieguldīt vēl vismaz 2 000 000 eiro nākamajos divos gados.

Jaunās vizuālās identitātes un paveiktās modernizācijas prezentācija notika Patriotu nedēļā, svinot Latvijas dzimšanas dienu. Garšu un notikumu telpā “Burzma” “Galerijā Centrs” Rīgā apmeklēja vairāki slaveni veselīga dzīvesveida piekritēji un Latvijas patrioti, piemēram, Armands Simsons ar ģimeni, trenere, lietotnes un grāmatu autore Paula Freimane, uzņēmējs, sportiskā dzīvesveida entuziasts un kustības “Labrīter” autors Deniss Ševeļovs, kulinārais blogeris Rojs “Pipars” Puķe, radio personība un influenceris Lauris Zalāns, glancēto žurnālu redaktores Marina Dianova un Inna Kaņevska, kā arī citi viesi.

Pasākumā viesi izbaudīja uzkodas, kas gatavotas no “Dimdiņu” produktiem, kā arī no 14. līdz 18.novembrim sadarbībā ar “Burzmu” apmeklētājiem bija iespēja nogaršot ēdienus no speciāli sagatavotas svētku ēdienkartes. Ēdienkartē bija “Abras” burgeri ar “Dimdiņu” skābētajiem kāpostiem un sarkanajiem sīpoliem, “Vegstop” vrapi ar humusu un falafelu, kas gatavots no “Dimdiņu” turku zirņiem, un “Boom cafe” štovēti “Dimdiņkāposti” ar kūpinātu “Krakovas desiņu”.

“Dimdiņi” ir ģimenes uzņēmums, viens no vadošajiem dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmumiem Baltijas valstīs, kas specializējies kāpostu audzēšanā kopš 1992.gada. Apmēram 150 hektāru platībā tiek audzēti galviņkāposti, Ķīnas kāposti un lapu kāposti (“kale”). Pašu izaudzētie kāposti tiek pārstrādāti, gatavojot skābētus kāpostus, štovētus kāpostus un marinētus kāpostu salātus. Visa ražošana notiek, ievērojot HACCP, BRCGS kvalitātes standartus. Uzņēmumā tiek audzēta un pārstrādāta arī bioloģiski sertificēta produkcija. Uzņēmumam ir piešķirta “Zaļā karotīte”, kas apliecina produkta augsto kvalitāti, – ražots Latvijā, nesatur ĢMO, kā arī “Global G.A.P.” sertifikācija, kas norāda, ka kāposti tiek audzēti, ievērojot labu lauksaimniecības un higiēnas praksi.

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Komentāri (18)

  1. Jā, lai nomainītu zaļu krāsu uz lillā tur 150 tūkstošu nav žēl. Bet kad strādniekiem katru dienu jāstrādā telpā pilnā ar tvaiku, tur mūžīgā atbilde, ka to labot vai mainīt ir dārgi. Bet strādnieki tak var strādāt arī tvaikā, ka tik ražo un nauda nāk. Bet paši varam pa smuko Rīgā patusēt, štrunts par tiem strādniekiem. Vai tā tagad domā jaunie uzņēmēji? Piedodiet, negribēju aizvainot sakarīgus uzņēmējus, kas domā par labiem darba apstākļiem.

    72
    2
  2. Hei, hei! Nu gan jautra padarīšana, gribēju teikt, runāšana!
    Pabraukājiet un apskatieties “Dimdiņu” kāpostu izgāztuves un sarkanās zupas grāvjus, un paskaitiet miglojumu braucienus,tad redzēsiet, cik ļoti saimniecība rūpējas par vidi?! Kā saka deputāti:” Klausieties manos vārdos, bet neskatieties uz maniem darbiem!

    38
    3
  3. Beidz nu muldēt, ka šitā kīmiskā žļura iet uz Franciju! Jeb tu ar to domāji savu atejnieku?

    7
    3
  4. Nevajag tikai dirst.
    Kāposti ir visgaršīgākie.
    un kāpostu lapas un atgriezumi tiek iearti zemē jo tie iveido mēslojumu.
    Un kam liekas ka negaršīgs produkts tad tas nav ēdis labus kāpostus.
    Dimdiņo ir labākie Latvijā kāppstu ražotāji.
    Lai dzīvo Dimdiņi.

    7
    20
  5. laikam steigā esi kādus didiņu rāvas kāpostus uzēdis, tas nelīdz grammatiski pareizi rakstīt

    5
    4
  6. Feģja, ja dod dāvaniņas taviem makšķernieku tusiņiem, tad protams ir jāslavē un jāreklamē.😂

    10
    1
  7. Teikßu kā ir- strādnieki Dimdiņos nejūtas novērtēti,ar agrākiem laikiem pat salīdzināt nevar. Nav prestiža vieta kur strādāt.
    Priekšnieki var atļauties tusēt un tērēt lielu naudu zimola maiņai,bet strādnieks domā kā savilkt “galus” kopā,lai varētu uz darbu aizbraukt.

  8. dimdiņu kantorī sēž bijušās domes darbinieces no domes padzina tur nederēja bet dimdiņkantorī tādas muļķes taisni laikā

  9. Nu ko var ņemties,kvalitāte jebkur mainās un tiek meklēti labojumi,jeb kurā produkcijas firmā. Turklāt 1. Esat pateicīgi ka ir darbs un kur jūs mēģina uzklausīt un risināt problēmas un pat priekšnieki ar jums par to runā,nevis astes pacēluši skraida apkārt,ka to dara citās firmās un 2. Vai tad pret jums izturas slikti,mēģina atrisināt problēmas,ir pretimnākoši un uzklausa jūs un mēģina risināt problēmas

    3
    1
Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.