Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Labu apetīti! Marinētas mocarellas bumbiņas

Foto: Brigita Skaistkalne

• 2 iepakojumi svaigā siera “Mozzarella” mazo bumbiņu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• 1/3 glāzes olīveļļas,

• 1 tējkarote sakapātu kaltētu tomātu eļļā,

• 1 tējkarote sasmalcinātu pētersīļu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• ¼ tējkarotes čili pārslu,

• 1 tējkarote sakapāta bazilika,

• 1 tējkarote sakapātu lociņu,

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

• ¼ tējkarotes ķiploku pulvera,

• sāls.

Mazajām svaigā siera bumbiņām notecināju šķidrumu. Marinādei sasmalcināju sīpolu lociņus, pētersīļu zaļumus, kaltētos tomātus un samaisīju ar pārējām paredzētajām sastāvdaļām. Baziliku šoreiz izmantoju kaltēto, bet sāli piekaisīju pēc garšas. Siera bumbiņas iemaisīju pagatavotajā marinādē, trauku aizvākoju un ievietoju ledusskapī vismaz uz pusstundu. Lai siers labāk iemarinētos, to vēsumā varam atstāt ilgāku laiku.

  • Brigita Skaistkalne

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.