Ceturtdiena, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
weather-icon
+2° C, vējš 0.45 m/s, Z vēja virziens

Citādā ābolmaize

Vajag: apmēram 400 g gabaliņos sagrieztu ābolu (vislabāk – ‘Antonovku’), 12 ēdamkarotes eļļas, 12 ēdamkarotes cukura (ja saldāki āboli, var mazāk), 12 ēdamkarotes miltu, 5 olas (ja lielākas, var četras), 1 tējkaroti ar kaudzīti cepamā pulvera, vaniļu, kanēli+cukuru, ko uzbērt uz āboliem.
Sajauc visas sastāvdaļas kopā un sakuļ (veidojas ne īpaši bieza mīkla), lej ar cepamo papīru izklātā veidnē, virsū uzber ābolus, kurus iespiež mīklā. Pa virsu āboliem uzber cukuru, kas sajaukts ar kanēli. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 30-40 minūtes.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.