Trešdiena, 17. decembris
Hilda, Teiksma
weather-icon
+1° C, vējš 0.89 m/s, D-DR vēja virziens

Rollkūka

Nepieciešams: 3 olas, 150 mililitri cukura, 150 mililitri miltu, 1 tējkarote cepamā pulvera, 2 ēdamkarotes karsta ūdens, saspaidītas ogas ar cukuru (vai ievārījums). Olas saputo ar cukuru. Vēl putojot, pielej karsto ūdeni. Pievieno cepamo pulveri, miltus. Uz plātsmaižu pannas izklāj cepampapīru un ielej mīklu. Cep 225 grādu temperatūrā 5 minūtes. Uz galda izklāj vēl vienu cepampapīra loksni un nedaudz pārkaisa ar cukuru (lai rollkūka neliptu klāt). Gatavo kūkas biskvītu izgāž uz izklātā cepampapīra ar virsmu uz leju un noņem cepšanas laikā izmantoto cepampapīru. Biskvītu vienmērīgi pārziež ar saspaidītajām ogām un sarullē, pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.