Otrdiena, 23. decembris
Viktorija, Balva
weather-icon
+-6° C, vējš 0.89 m/s, Z-ZA vēja virziens

Pildīti makaronu gliemežvāki jeb absolūts pirmatskaņojums ar improvizāciju

Šī nav recepte, kas mantota no paaudzes paaudzēs un gadu gadiem noslīpēta līdz pēdējai niansei. Un pat ne tāda, kura vismaz kādu reizi izmēģināta. Šis ir absolūts pirmatskaņojums, kā vēlāk redzēsiet, ar improvizāciju.
Iesaku iesaistīt visu ģimeni, jo vienam tas prasa daudz laika. Kopā ātrāk un jautrāk!


Mērcītei: (visi produktu daudzumi pēc garšas)
siers
tomātu mērce
500 ml 10% saldā
krējuma
sāls
pipari


Makaroniem:
1 kg maltās gaļas
500 g makarongliemežvāku
(es izmantoju itāļu “Lumaconi”)
1 ola
1 liels sīpols
1 neliels ķiploks
sāls
pipari
eļļa

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.