Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Rukolas salāti ar tomātiem un fetu

Teksts un foto: Brigita Skaistkalne

• rukolas lapiņas,
• tomāts,
• sarkanais sīpols,
• feta,
• gatavā balzametiķa mērce.

Nu jau esmu iemācījusies dažādu salātu pagatavošanai izmantot arī rukolu ar mazliet īpatnējo tās garšu. Tomātus un rukolu nomazgāju un apsusināju. Tomātus, fetu (var būt arī brinza) un sīpolu sagriezu – sastāvdaļu daudzums pēc vajadzības. Visu sagatavoto izkārtoju uz šķīvja un pārlēju ar balzametiķa mērci.

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.