Abonē e-avīzi "Dzirkstele"!
Abonēt

Reklāma

Redīsu un gurķu salāti

Teksts un foto: Brigita Skaistkalne

• redīsi,
• svaigi gurķi,
• sīpolu lociņi,
• sāls,
• skābais krējums.

Kad ātri vajag “piedomāt” kādus salātiņus pie kartupeļu vai gaļas ēdieniem, vasarā lieliski noder šis sastāvdaļu salikums.
Gurķus, redīsus un sīpolu lociņus noskaloju un apsusināju. Gurķi sagriezu nelielos gabaliņos, bet redīsus šoreiz sarīvēju uz rupjās rīves. Piekaisīju sāli un sakratīju. Piemaisīju skābo krējumu un sagrieztus sīpolu lociņus. Ja salātus vēlamies baudīt, piemēram, brokastīs, tiem vēl varam piedrupināt biezpienu.

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
Gulbenes novads - Dzirkstele.lv komanda.