Ceturtdiena, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
weather-icon
+2° C, vējš 0.89 m/s, R-DR vēja virziens

Pirmās līdakas sacepums

Vajadzīga vismaz kilogramu smaga līdaka, kilograms kartupeļu, 1 burkāns, 200 grami spinātu, diļļu un citu zaļumu, 50 grami siera, 2 ēdamkarotes skāba krējuma, sviests, citrona sula, pipari, sāls.

Vajadzīga vismaz kilogramu smaga līdaka, kilograms kartupeļu, 1 burkāns, 200 grami spinātu, diļļu un citu zaļumu, 50 grami siera,
2 ēdamkarotes skāba krējuma, sviests, citrona sula, pipari, sāls.
Līdaku notīra, atdala fileju un ierīvē ar sāli. Apslaka ar citrona sulu un atstāj apmēram uz divām stundām. Kartupeļus un burkānu vāra ar mizu, atdzesē un notīra. Samaļ kartupeļus, sagrieztu sieru un burkānu. Krējumu pievieno samaltajai masai. Pēc garšas pieliek sāli un piparus. Samaisa un liek ar sviestu ietaukotā veidnē. Virspusē kārto līdakas filejas gabaliņus un sasmalcinātus zaļumus. Liek cepeškrāsnī un cep apmēram stundu. Grezno ar svaiga tomāta šķēlītēm.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.