Ceturtdiena, 18. decembris
Kristaps, Kristofers, Krists, Klinta, Kristers
weather-icon
+2° C, vējš 0.45 m/s, R-DR vēja virziens

Grilēta zivs folijā (1porcija)

Nepieciešams: * Vesela iztīrīta zivs ar visu galvu (forele, asaris, karūsa u.c.), * 1 puravs * 2 vārītas olas * 2 daiviņas ķiploka * 100 g majonēzes * 1/2 citrona sulas * sviests cepšanai, sāls..

Nepieciešams:
* Vesela iztīrīta zivs ar visu galvu (forele, asaris, karūsa u.c.),
* 1 puravs
* 2 vārītas olas
* 2 daiviņas ķiploka
* 100 g majonēzes
* 1/2 citrona sulas
* sviests cepšanai, sāls
* “Santa Maria” kajēnas pipari un drupināti melnie pipari.
– Gatavo: Viegli iegriež zivs ādu. Ierīvē ar sāli un ķiploku spiedē saspiestiem ķiplokiem gan no ārpuses, gan iekšpuses. Apslaka ar citrona sulu. Puravu smalki sagriež, olas sarīvē un sajauc ar majonēzi, kajēnas pipariem un melnajiem pipariem. Šo masu pilda zivs vēderā. Zivi tin folijā, kura nedaudz iesmērēta ar sviestu. Foliju vēlams tīt vairākās kārtās, lai netecētu ārā šķidrums. Cep uz grila. Pasniedz ar grilētiem dārzeņiem un baltmaizi.

Komentāri

Dzirkstele.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.